top of page
Contacteaza -ne
Telefonic:

0766 708 556 

0751 084 064
 
 
Adresa:

Slatina, Str. Mihai Eminescu, nr. 22, judetul Olt

​​

E-MAIL:

mediereslatina@yahoo.ro

 

 

Evita un proces, acorda-ti o sansa, alege MEDIEREA!!!

Ca orice metoda facila si eficienta de solutionare a unei probleme, MEDIEREA nu este o procedura foarte cunoscuta. Suntem la dispozitia dvs. pentru orice nelamurire sau problema pe care o intampinati. Va asiguram de sprijinul nostru pentru indeplinirea cu succes a obiectivelor dvs.

Experienta in domeniu va garanteaza o rata de succes de totala in demersurile initiate. Suntem singurii care va asigura asistenta si in afara orelor de program. In cazul in care in decursul unei zile ne-ati contactat si nu ati primit feed-back din partea noastra beneficiati de o reducere de 30% din onorariu.

NOU

Medierea în materia penală !

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla toate datele necasre pentru demararea medierii in cauzele penale.
Conform articolului 312 alin. 3 NCPP: Suspendarea urmăririi penale se dispune şi pe perioada desfăşurării procedurii de mediere,
potrivit legii si articolului 367 alin 3 NCPP : Suspendarea judecatii se dispune şi pe perioada
desfăşurării procedurii de mediere, potrivit legii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 

Cine suntem :

Suntem o echipa pregatita la cele mai inalte standarde profesionale care va depune toate diligentele pentru a va facilita rezolvarea conflictului in care sunteti implicat. Programeaza o intalnire pentru ati cunoste drepturile, avantajele si beneficiile. Sedinta de informare este gratuita. Onorariile percepute in cazul demararii procedurii de mediere difera in functie de complexitatea spetei. Cazurile sociale beneficiaza de servicii gratuite pe tot parcursul medierii.

 

bottom of page